Het is begonnen bij Bonsink Yacht Painters, waar continu gezocht wordt om efficiënter te kunnen werken. Eén van de plaatsen waar dat kon was bij het aanmaken van plamuur. Als deze tijd- en energierovende klus machinaal gedaan kon worden zou dit vele voordelen opleveren.

Directeur eigenaar Derk Bonsink heeft zijn idee in samenwerking met een constructiebedrijf ontwikkeld en het resultaat was de succesvolle plamuurmengmachine. De bekende verf/plamuur leveranciers ondersteunen de machine door plamuur in 60 liter of 200 liter vaten te leveren. Met de exact afgevulde vaten kan de plamuur zelfs beter gemengd worden dan wanneer het handmatig gemengd wordt.

Sinds de 1e plamuurmengmachine in gebruik genomen is deze verder ontwikkeld. Afwijkingen en onderhoud zijn hiermee geminimaliseerd. De plamuurmengmachine staat inmiddels bij verschillende jachtwerven en schildersbedrijven over de hele wereld. Een kleine greep aan gebruikers van de plamuurmengmachine: Abu Dhabi Mar, Aquanaut, Bonsink Yacht Painters, Feadship XL Makkum, Verf Van der Feer, Royal Huisman Shipyard, Klaver Yachtpaints, Royal Van Lent, Mankiewicz Amerika, Jachtwerf Mulder, Pedro boat, Pinmar, RS Finishing & Refinishing, Vitters Shipyard, De Vries Aalsmeer.
 

“Plamuurmengmachine - de uitvinding voor jachtschilders”

Plamuurmengmachine


 

Handelsmaatschappij D. Bonsink B.V. T: +31 (0) 38 3866836
Stouweweg 15 F: +31 (0) 38 3868221
Zwartsluis E: info@bonsink-yacht-painters.nl
Zie ook:
www.bonsink-yacht-painters.nl
www.bonsink-jachtbetimmering.nl